PBA i E-handel Praktikanter

Job description

Marketing & UX Praktikanter - BoligPortal & Lead Supply A/S

 

Kunne du tænke dig at få praktisk erfaring med performance baseret digital marketing samt indgå i et ambitiøst praktikprogram “The Digital Academy Internship Program”, der sætter fokus på din læring og udvikling? 

BoligPortal og Lead Supply søger praktikanter, som vil indgå i det daglige arbejde sammen med resten af vores engagerede marketingteam, og have en bred vifte af opgaver og berøringsflader. Man vil indgå i et miljø, hvor man siger sin mening, eksekverer og tager ansvar.

 

Dine opgaver Arbejdsopgaverne kommer blandt andet til at bestå af kampagneplanlægning- og eksekvering, markedsføring på sociale medier, content, nyhedsbreve, SEO og Linkbuilding, men vi tilpasser opgaver og fokusområder efter din profil.  Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre os, og vi er lydhøre overfor nye ideer, der gør vores platform endnu mere relevant og nærværende for vores brugere.  

 

Det tilbyder vi Du vil få oplæring og hands-on erfaring i en specifik rolle, samt indgå i et fællesskab af praktikanter fra vores ambitiøse praktikprogram, “The Digital Academy Internship Program”. Her vil man få yderligere indsigt i- og praktisk erfaring med forskellige digitale discipliner som; digital strategy & transformation, the digital marketing toolbox, new market development, brand and product development, UX & web development, personal productivity mv. 

 

Praktikperioden starter i Marts og , men vi er fleksible ift. dit studie. Vi tilbyder frokost, snacks, drikkevarer, frugtordning, en studietur ud over det sædvanlige, samt diverse sociale events. Vi holder desuden til i topmoderne kontorfaciliteter i hjertet af Aarhus’ IT Hub, Katrinebjerg.

 

Ansøgningsfrist: Ansøgningsfrist: 15.11.2018.

Praktikperiode: Iht. studeordningen.

  • Én introduktionsuge i virksomheden primo marts måned (uge 10 - 2019)
  • Derefter to dage om ugen på 2. semester 2019 (hver tirsdag og onsdag i 8 uger)
  • På 3. semester 2019 ligger praktikken også 2 dage om ugen (hver tirsdag og onsdag i 15 uger)

Kontakt: For yderligere info besøg digitalacademy.dk, eller skriv til: info@digitalacademy.dk.

Requirements

Vi leder efter et par proaktive og skarp praktikanter, der er ambitiøse af natur og sætter barren højt for egen læring og resultater. Du er både analytisk og kreativ, og det er et krav, at du taler og skriver fejlfrit dansk. Du har interesse for og/eller erfaring med flere af følgende områder:

  • Online markedsføring (SEO & Linkbuilding)
  • Content og PR
  • Sociale medier
  • Webanalyse
  • UX